onsdag 9. januar 2008

President Obama?

Mine stalltips:

Edwards trekker seg etter New Hampshire (dvs. om få timer).

Hillary Clinton trekker seg i etterkant av supertirsdagen 5. februar.

Obama blir demokratenes presidentkandidat. Som motkandidat hadde jeg foretrukket sentristen John McCain - ellers blir det ikke spennende i det hele tatt 4. november.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stilig, at du snakker norsk! Men hvorfor gjor du det egentlig, siden at din profil skildrer deg som i Estland? Men hvorfor gjor jeg det sjolv, da jeg finner meg tilbake i Australia? Gode sporsmal, og en veldig lang historie!

Morten Tønnessen sa...

Norsken min er rimelig bra, ja... jeg er en nordmann, men bosatt i Estland siden høsten 2006. Vurderte en engelskspråklig blogg, men det får vente. Og din historie?

Anonym sa...

Uff, jeg vet faktisk ikke, hvormidt jeg skulle begynne, og unnskyld meg, for at jeg ikke har skikkelige norske karaktere paa min tastatur!... Fodt i Australia, har motet med min mann (en nordmann, i Bergen) mai 1998, friet ham (som er for det forste ikke ville godta), gikk til Bergen (3 ganger, til sammen, faktisk), vi giftet oss ("Reader, I married him", in the immortal words of Charlotte Bronte's Jane Eyre!). Han har vaert innlagt paa Sandviken sykehus i Bergen siden 1999, kronisk paranoisk-schizofren, og jeg har vaert tilbake her siden 2002; jeg ville ikke komme tilbake, men omstendigheter tvang meg til det. Jeg akter Bergen fremdeles som mitt virkelig "hjemmet".

Forhapentligvis var det ikke alt for mye "opplysninger". Vi kunne selvfolgelig prate paa engelsk, men jeg trenger alt ovelse paa norsk at jeg kan faa, og gleder meg i det!

Anonym sa...

Uff, jeg glemte aa si at du kan ogsa lese, hvis du har lyst, hans brev og dikt, som jeg har oversettet fra norsk, i en blog www.bjornerik.blogspot.com ! Av og til kommer han ogsa til aa skrive opprinnelig paa engelsk, og da har han den samme stil som vaar yndlingsdikter, William Blake! Du kan ogsaa lese noen av vaar dikt i "my poetry pages", fra min blog www.asgif666.blogspot.com !